Tänään törmäsin ensimmäistä kertaa papparaiseen (no joo ei ikänsä puolesta kyllä varmaan ollut kuin 6-kympin kieppeillä), joka jo alaovella hissiä odottaessa katseli varovasti, ettei kai tuo akka tule vain samaan hissiin.. Sitten kun hissiin päästiin niin pappa seisoi niin kaukana minusta kuin metri kertaa metri hississä vain voi seistä - ja piti nenästään kiinni. Varmasti vielä pidätti hengitystäänkin. Ai miksikö? No siksi, kun samassa hississä on valkonaama blondi! Ei sillä, minä en varmasti haissut kovin pahalle, ainakaan siihen papparaiseen verrattuna. Hien ja tupakan hentoinen katku.. Olin tulossa hedelmäostoksilta eikä minulla ollut edes oikeastaan kuuma - katsokaas, kun alkaa tottua vähitellen tähän lämpöön, varsinkin kun sitä on enää vajaa 30.

Samalta ostosreissulta tullessani pihalla hieman ihmettelin, että mikäs täällä on homman nimi, kun joku herra oli kalsareissa ulko-oven edessä, puhelin kourassa ja katseli ylöspäin - liekö emäntä heittänyt pihalle vai mitä.. Ei sillä toki kiire ollut sisälle, kun ehti jäädä ihmettelemään naapureiden roskaläjiä eteiseen. Siinä niitä läjiä oli penkomassa yksi jos toinenkin kiinalainen.

Viime viikolla ohi kävelin yhdestä herrasta, joka oli kuvaamassa jotain lentävää ötökkää. Päälle oli sattunut valkea aluspaita - ihan kuten vanhoissa elokuvissa näkee sellainen hihaton vartalonmyötäinen malli ja pitkälahkeiset bokserit. Aamutohveleita unohtamatta, käsissä oli järjestelmäkamera ja herra juoksenteli kadulla sen siivekkään ötökän perässä..

Vastaan tulevia lenkkeilijöitä sitten on ihan joka lähtöön kans. Ketkä tulee vastaan farkuissa ja hieman liian suurisa korkkareissa - ja ihan varmasti lenkillä! Toisilla on päällään kohtalaisen epämukavan näköisiä sandaaleita yhdistettynä milloin sukkien ja milloin pitkien housujen kanssa. Pyjamat päällä vastaan tulevat ihmiset usein istuvat skootterin selässä. Ja työläisen vaatteet päällä vastaan tulee ihmisiä, jotka usein istuvat jossakin kärryssä - pyörän, auton, kuorma-auton tai 3 pyöräisen kuorma-auton!?!  kärryssä/lavalla..

Näiden ajatusten jälkeen voi taas todeta, että lähteepä sitä itse ulos minkä näköisenä tahansa on luultavasti jopa ylipukeutunut useisiin verrattuna.. Tai alipukeutunut, jos eksyy rannan tuntumaan aurinkoisena päivänä, jolloin rannat notkuvat naisia hääpuvut tai muut todella juhlavat mekot päällään. =)

Tule sellaisena kuin olet..