Jostain syystä meillä ei ole aina kovin hyvä onni mukana, kun mieheni kanssa lähdemme hierontaan. Jos menen yksin, pääsen samantien ja saan yleensä aikalailla sitä mitä haluan. Mutta.. mieheni kanssa mennessä usein paikka on kiinni (ihan sama mihin oltais menossa), vapaita aikoja ei ole tai kuten eilen.. ;)
 
Kävelimme meidän neippariin "tuttuun ja turvalliseen" hierontapaikkaan, mutta se oli kiinni. Hetken mietittyämme otimme taksin ja päädyimme paikkaan, jossa olen kerran yksin käynyt. Silloin tosin jäin vähän vaiheeseen, että pidänkö paikasta vai en (silloin otinkin kiinalaisen hieronnan). Nyt opastin meidät toisen kerroksen vastaanottoon (QingSong) ja vakuutin, että täältä sinne viimeksikin mentiin. Puolisoni katse oli nimittäin sen verran kysyvä, varsinkin hänen nähtyään alakerran hoitotuolilla (käsi- tai jalkahoidossa) istumassa armeijapukuisen miehen.
 
Mies tiskin takana ei puhunut englantia, mutta käänsi esiin menun, josta löysimme helposti haluamamme eli tunnin öljyhieronnan. Se tosin, mikä pisti mietteliääksi oli sanat Oil body massage Back/waist 60 min ja 90 minuutin kohdalla maininta koko vartalosta. Päätös oli helppo, koko vartaloa ei täällä paikassa ainakaan "ensimmäisellä" kerralla haluta ;) Tuo selkä ja vyötärö maininta tosiaan hiukkasen mietitytti eikös se usein ole niska-hartia? Kengät vaihdettiin taas tohveleihin ja seurattiin miestä hierontahuoneeseen. Vanhoina öljyhieronta konkareina vetäisimme paidat pois ja arvoimme, kumpi menee kummallekin sängylle. Juuri, kun pääsin kylmälle sängylle makaamaan tulivat hierojat paikalle (aina naisia, kun mieheni on mukana). He kuitenkin hyppyyttivät meidät pois sängyiltä ja alkoivat laittamaan kertakäyttölakanoita sängyille (hyvä sinänsä, mutta aiemmissa paikoissa lakanat on olleet puhtaat jo valmiiksi - tai ainakin niin olen silmieni perusteella itselleni uskotellut). Saatuaan sänkyihin lakanat ja sänkyjen töpselit seinään (lämpöpatjojen) meille ojennettiin kertakäyttöalushousut ja viitattiin, että vain ne jätetään jalkaan. OK, nyt alkoi mennä mielenkiintoiseksi. Vetäisimme siniset harsomaiset pöksyt jalkaan ja kiipesimme uudelleen sängyille. Pian hierojat tulivat takaisin ja laittoivat peitot päälle. Ensimmäinen lämmittelyhieronta tehtiin pyyhkeen läpi ja pian päällemme levitettiin kuumat ja kosteat pyyhkeet, joilla selkä "pestiin". Seuraavaksi vetäistiin housut alas ja takapuoli paljaaksi. Siinä vaiheessa katosivat viimeisetkin unihiekan rippeet silmistä. Olin nimittäin kuvitellut ottavani tirsat tuossa hieronnan aikana. Öljyä kehiin ja hieronta käyntiin. 
Osaava hieroja oli ainakin kohdalleni sattunut, koska hän selvästi tunsi miten vasen puoli oli jumissa. Hartia-selkähieronta oli oikein hyvä, mitä nyt välillä käsien käydessä alaselän ja pakaroiden päällä tuli hieman arveluttava olo. Olen toki suomessakin joskus ottanut puolihieronnan, mutta ei se nyt ehkä ihan tuolta tuntunut. Sitten hieroja kiipesi istumaan jalkojeni päälle ja aloitti pakara-alaselkähieronnan. Ei todellakaan enää nukuttanut. Housuni ilmeisesti meinasivat nousta liian ylös, joten hän vähän väliä vetäisi niitä takaisin alemmas. ;)
Hieronta lopetettiin lämpimällä pyyhkeellä suoritettuun "selänpesuun" ja noustessamme sängyistä ylös meinasi molempia hieman hymyilyttää. Olipa se kokemus - pakarat on melko liukkaat tuon käsittelyn jäljiltä, mutta veikkaan, että myös kipeät, koska käsittely oli sen verran tuntuvaa.
 
Nyt ainakin tiedämme missä menee omat "turvallisuusrajat" hieronnan osalta. Kertaakaan ei onneksi tarvinnut kiljahtaen hypähtää pöydältä, siinä pelossa, että nyt lipsahti! ;)
 
Sen verran oli kuitenkin hieronnan jälkeen "omituinen olo", että heti maksettuamme hieronnan kaivoin esiin käsidesipullon ja desinfioin käteni. Nekin hierottiin - viimeisenä niillä samoilla öljyisillä käsillä, joilla oli hierottu jo selkä ja pakarat - tarkasti! Ei ollut epäilystäkään siitä haluanko käydä suihkussa kotiin päästyäni. 
 
Lopuksi voisin kirjoittaa pari pikkuneidin suusta kuultua.. 
Pikkuveljen kiukutellessa jostain asiasta ja isosiskon katsoessa jotain piirrettyä. "Äiti, anna sille tissiä, kun minä en kuule tuota ohjelmaa."
 
Pikkuneidin tiedustellessa iltapäivän ohjelmaa "Tuleeko ayi tänään?" - "Tulee" - "Hyvä, mihin te menette tänään, joko te lähdette?" - "Mennään varmaan käymään kaupassa, mutta lähdetään vasta kun ayi tulee." - "Hyvä, mutta kyllä te voitte jo mennä. Ayi katsoo meitä sitten kun tulee. Alkakaahan jo mennä!" =)
 
"Äiti, pikkuveli haluaa, että minä olisin sen äiti." - "ai niinkö, mistä sinä sen tiedät?" - "No koska se huomasi, että minullakin on tissit."
 
Ja sitten suoriudun expattikahveelle...