Aloin tutkimaan blogin kojelaudalla näkyviä juttuja ja samalla lueskelin kommentteja. Valitettavasti niitä ei ole viime aikoina tullut sähköpostiini, joten olen ollut ihan tietämätön niistä. Minun toinen sähköposti on hiukkasen juntturassa - edelleenkin kiitos nokia-yahoo yhteistyön. Hiukkasen vaati muuten aikaa löytää inbox ja logout siitä meilistä, kun oli kaikki sievästi kiinaksi eikä google translatorikaan suostunut niitä kääntämään. ;)

 
Mutta.. Kommentteihin liittyen.
Laura: kiitos, nyt käsi jo melkein normaali - niinkuin aiemmin tänään jo postasinkin. B-vitamiini ja akupunktio ovat keinot joilla edelleen kättä hoidan.
 
Riina: Kuuma vesi, yleensä lasketaan suoraan vesiautomaatin kuumahanasta. En tiedä miten se siinä lämpiää. Meidän omassa automaatissa ei ole lämmitys ollenkaan päällä. Pikkumies polttaisi varmaan muuten itsensä siinä. Harvassa paikassa vesi on juomakelpoista ihan tavan hanassa. Tai no kyllähän sitä voi juoda, mutta maku on aika karsea.
 
Jana: Pitänee pakata yksi ayi matkalaukkuun kesäkuussa.. Iso apu hänestä lopulta on!
 
Koo: Ihmeen hyvin kadun ihmiset tietävät missä suomi on. Länkkäreiden kanssa on monen mielestä ilmeisen hauska jutella ja yleisin asia minkä paikalliset sitten toitottavat on Nokia. Yksi mieshän kerran kovastikin innostui, kun kerroin olevani suomesta. Hän kaivoi laukustaan työpaikan avaimen ja henkilökortin - nokia!
 
Tiuku: Leningit ja kukkahatut.. hmm.. ehkä sit 40 vuoden päästä ;)
 
Satu: Nämä on näitä asioita mitä (ainakin siltä tuntuu) voi tapahtua vain kiinassa. Kaikki tekeminen kestää - siis ajassa, mitään ei ennakoivasti huolleta vaan odotetaan sitä, että paikat hajoaa. Länkkäreiden huolenaiheet on ihan jonninjoutavia paikallisten mielestä jne. Ja sitä päivää on oikeasti turha odottaa, että kaikki olisi kunnossa ja toimisi hyvin. Jos sellainen päivä koittaa voi ihan varmasti odottaa jonkun toisen paikan laukeavan hetkenä minä hyvänsä - ja sellaisen paikan mitä ei ikinä olisi uskonut rikkoontuvan.
 
Ja nyt sain nakattua meidän hienot hyllyköt kuvina tuonne picasaan. Muita uusia kuvia en valitettavasti ole saanut ladattua.
 
Kiitos lukijat kommenteistanne!
 
Meidän pikkuneiti lähettää erityishalauksia ystävilleen suomeen. Tänä iltana hänen piti itkun kanssa muistella kavereita suomessa. Ja tietysti omaa koiraa Minniä. Ikävä ei millään meinannut hellittää. :(